Er nästa samarbetspartner

Varmt välkommen till Krets, er samarbetspartner för tekniska konsultuppdrag!

Krets bildades 2018 av Jonas Hyltén och Alexander Norberg. Vårt mål är att förse marknaden med konsulter som har gedigen kompetens och som klarar att ta sig an seniora uppgifter som projektledning inom tekniskt avancerade projekt.

Vi vill även få konsulterna till uppdrag som är har teknisk höjd och på så sätt kan bidra till att de fortsätter att utvecklas inom sina respektive områden.

Att förmedla uppdrag som alla vinner på är vår drivkraft. Konsulterna stimuleras genom uppdrag som matchar deras kompetensnivå. Kundernas projekt hanteras på ett professionellt sätt med önskat resultat

våra tjänsteområden

En Krets med högpresterande R&D konsulter

Krets Consulting Group erbjuder konsulttjänster inom mjukvaruutveckling, hårdvaruutveckling, inbyggda system, systemkonstruktion, test, testledning, elkonstruktion, mekanik och projektledning. Vi förmedlar uppdrag både på kort och lång sikt. Både som konsult och som köpare av konsulttjänst finns en mängd olika upplägg, allt för att det ska passa både företag och konsult.

Utveckling av hårdvara och mjukvara

En samlingsplats för passionerade teknikälskare och ingenjörer som brinner för utveckling – inom mjukvara och inbyggda system.

Elkonstruktion och mekanik

Våra konsulter älskar koppla ihop prylar med prylar. De har en inneboende känslan av att allt bör rimligen vara uppkopplat.

Test och testledning

Testare av gränser, tålamod men framförallt av hårdvara och mjukvara.

Projektledning

Kommunikativa lagspelare som gärna delar med sig av sina egen kunskaper och som har ett par stabila verktyg i lådan.

Alexander Norberg
VD

”Allmänt intresserad av det mest som rör teknik och ekonomi. Därför föll det sig naturligt att utbilda sig till maskiningenjör och sen bygga på med företagsekonomi.

De första åren i arbetslivet arbetade jag som konstruktör och till störst del som konsult. Några av de företag jag jobbat på eller för är Sandvik, Siemens och Epiroc.”

Placering: Örebro.

Har du några frågor?

Både ni som är i behov av seniora konsulter och du som kan komma att bli konsult hos Krets är varmt välkomna att höra av er med frågor. Vi diskuterar gärna era utmaningar och hur vårt samarbete kan se ut.