Mjukvaruutvecklare

Vill du tillhöra ett kompetenskraftigt team som ständigt strävar efter att utvecklas? Är du en kommunikativ lagspelare som gärna delar med sig av sin egen kunskap? Då har du goda chanser att passa in i vårt företag och hos våra kunder.

Vår filosofi är att man ska göra det man älskar, inget annat. Krets är experternas paradis. En samlingsplats för passionerade teknikälskare och ingenjörer som brinner för utveckling – inom mjukvara och inbyggda system.

Vi är ständigt på jakt efter engagerade experter som behärskar något av följande C och C++, till. NET, C#, Java, Node. js, Python, PHP och Ruby.

Har du kopplat in en eller flera Raspberry Pier i udda skrymslen som gärna styr något i ditt hem så är det meriterande.

Våra konsulter älskar koppla ihop prylar med prylar. Det är bra om du har en inneboende känslan av att allt bör rimligen vara uppkopplat.

Du ska helst vara kod-agnostiker, se skönhet i alla språk och prövar gärna på nya när tillfälle ges.

Sen skadar det såklart inte att ha ett par stabila verktyg i lådan.

Gillar du peta ner kod i embedded-plattformar och mcu:er är det ett plus.

Jonas Hyltén

Sales Manager

Företag:

Krets Consulting Group AB

Position:

Mjukvaruutvecklare

arbetstid:

Heltid

Arbetsform:

Tillsvidare

Sista ansökningsdatum:

april 19, 2021

Publicerat:

mars 18, 2020

Dela uppdrag

Har du några frågor?

Både ni som är i behov av seniora konsulter och du som kan komma att bli konsult hos Krets är varmt välkomna att höra av er med frågor. Vi diskuterar gärna era utmaningar och hur vårt samarbete kan se ut.

Ansökningsformulär

Varmt välkommen att ansöka till Krets! Här kan du registrera din ansökan, både för ett specifikt uppdrag eller en spontan ansökan.