Systemutvecklare

 -  Per Edin

Driven utvecklare fann utveckling i vår Krets!

Per Edin är en erfaren systemutvecklare. Vi träffar honom för en kort pratstund kring vad samarbetet med Krets gett honom.

Inom vad har du utvecklats i ditt senaste uppdrag via Krets Consulting Group?

Jag ville få en djupare inblick i hårdvarunära programmering som jag är extra intresserad av, vilket jag också blivit bättre på. Det känns stimulerande att kunna utvecklas inom något jag är intresserad av.

Vad ville du bli bättre på?

Jag ville lära mig mer kring kundens affärs och produktutbud. Jag tycker att det är viktigt att verkligen förstå kunden och deras affär – även om jag mestadels kommer i kontakt med deras kod.

Hur upplever du att resultatet blev?

Jag kan titta tillbaka och se att jag nu förstått hur saker hos kunden faktiskt hänger ihop. Jag kan också se att det jag gjort har bidragit till en större nytta. På det hela taget känner jag mig nöjd, jag ville bli bättre på hårdvarunära programmering hos en kund där jag kände ett intresse för deras affärsmodell och produkter, Krets hjälpte mig nå den utvecklingen.

Programmeringsspråk som använts?

C++ och QML.
C++ 100%
C 60%
Databaser / SQL 100%
Informationsarkitektur 80%
Ardurino 60%
QML 100%

Har du några frågor?

Både ni som är i behov av seniora konsulter och du som kan komma att bli konsult hos Krets är varmt välkomna att höra av er med frågor. Vi diskuterar gärna era utmaningar och hur vårt samarbete kan se ut.